Viraal veranderingsmanagement

het is de
menselijke factor

TURN ondersteunt organisaties om medewerkers te betrekken bij hun digitale transformatie reis.

wat we doen

TURN ondersteunt organisaties om hun medewerkers te betrekken bij hun digitale transformatie reis.

Of jouw organisatie nu bezig is met een concreet digitaliseringsproject of een groter digitaal transformatieproces voor ogen heeft, TURN kan je helpen met heldere en begrijpelijke acties en tools.

Gerichte analyse

Elke situatie is anders. Om de juiste maatregelen te kunnen nemen, is een snelle scan op zijn plaats. Maar geen lange, dure audits. TURN duikt recht in de kern.

Gerichte acties

Of het nu gaat om een training, een workshop, een culture hack of het gebruik van nudges, ze zijn allemaal gericht op co-creatie en engagement, met de betrokken mensen.

Agile turns

Projecten worden opgezet als korte, kleine golven. We ontdekken snel wat goed werkt en wat niet. Al onze acties en instrumenten zijn ontwikkeld met deze aanpak voor ogen.

waarom we doen wat we doen

Waarom wij anders zijn

TURN onderscheidt zich en pakt verandermanagement voor digitale transformaties anders aan. Onze acties zijn snel, flexibel, onmiddellijk en fundamenteel mensgericht.

word lid van ons testlab

Speciale tijden vragen om speciale maatregelen. Sinds COVID-19 onze wereld op zijn kop heeft gezet, biedt TURN begeleiding door middel van een gratis bijdrage aan 3 organisaties. AKA, je betaalt wat je wilt betalen.

Onze vaardigheden

Effectief veranderingsmanagement vereist een goede combinatie van harde en zachte vaardigheden. In de kern is het weten hoe je een veranderingsproject goed ontwerpt, zien welke processen helpen of belemmeren en – tegelijkertijd – het vermogen om te luisteren, te begrijpen, te verbinden.

Meer dan 15 jaar ervaring in veranderings- en projectmanagement, het ontwerpen van processen, leiderschapstraining. Successen en mislukkingen onderweg hebben geleid tot het opstarten van TURN: terug naar de kern van verandering, terug naar mijn kerncompetenties en waarvan mijn hart sneller slaat.

TURN is op zijn best wanneer al voor een bepaalde strategie en technologie is gekozen. TURN richt zich op het menselijke deel van verandering. Wij bieden een netwerk van betrouwbare partners als u op zoek bent naar een strategie-oefening of een digitaal hulpmiddel.

TURN is lid van het DX Pathfinder-platform en biedt een volledige en grondige beoordeling van uw digitale volwassenheid en een gemeenschap van doorgewinterde deskundigen voor elke uitdaging die uit die beoordeling voortvloeit.

  • Verandering – 95%
  • Leiderschap en teamwerk – 90%
  • Communicatie – 90%
  • Projecten en processen – 85%
  • Digitale strategie en technologie – 70%

“To improve is to change; to be perfect is to change often.”

Winston Churchill