At your service

Training

project management

Bedrijven en organisaties moeten zich continu aanpassen en ontwikkelen in de dynamische en snel veranderende omgeving van vandaag. De nood aan effectief projectbeheer is daarom belangrijker dan ooit geworden.

 

Boek je in-house training sessie

TURN biedt in-house training sessies aan. Dit is een handige, kosteneffectieve en efficiënte manier om je werknemers op te leiden en hun vaardigheden en kennis te ontwikkelen. Door de trainingsinhoud aan te passen aan je specifieke context, kan je ervoor zorgen dat je werknemers de specifieke vaardigheden en kennis hebben die ze nodig hebben om hun werk goed uit te voeren. Bovendien toon je als bedrijf dat je het belangrijk vindt om te investeren in je werknemers. Ook de teamspirit kan een stevige boost krijgen.

 

# modules

klassikale opleiding

Onze opleiding is een goed gebalanceerde mix tussen theorie en oefeningen. We gebruiken een pragmatische aanpak om projectmanagement toe te passen, geworteld in methodologieën als PMBOK, PRINCE2 en Agile/scrum.

Deelnemers krijgen inzicht in de filosofie van projectmanagement, leren in te schatten wanneer projectmanagement de geschikte methode is en leren alles over de processen en tools van projectmanagement. Specifieke aandacht is er voor rollen en verantwoordelijkheden, stakeholdermanagement en het mobiliseren van teamleden.

Ideaal voor groepen van 10 tot 15.

 

klassikale opleiding projectmanagement TURN
teambuilding projectmanagement - TURN

teambuilding

Zorg voor de kers op de taart van je opleiding projectmanagement met een dag teambuilding!

Gedurende een volledige dag zetten de deelnemers al hun vaardigheden en kennis op het gebied van projectmanagement in tijdens een uitdagende en plezierige activiteit. Welk team zet het beste resultaat neer binnen de scope, tijd en budget?

Ideaal voor groepen tot 40 personen.

 

intervisie

Ga door met het opbouwen van vaardigheden en voeg intervisiesessies toe voor de deelnemers aan de training.

Deelnemers delen ervaringen, hindernissen en successen. Ze inspireren elkaar en blijven gemotiveerd om technieken en tools van projectmanagement toe te passen. Dit alles onder de professionele begeleiding van een facilitator met stevige kennis van projectmanagement.

Ideaal voor groepen van 6 tot 8 personen.

Intervisie project management TURN

Wil je meer weten?

boek je intake gesprek hier

Als je overweegt om je projectmanagers (in spe) op te leiden, laat ons je specifieke verwachtingen en organisatiecontext bespreken. We kunnen de opleiding, modules en aanpak op jouw maat samenstellen. Na het intake gesprek ontvang je een gepersonaliseerde offerte.