Viraal veranderingsmanagement

Waarom turn

zet de dingen op zijn kop

TURN onderscheidt zich door zijn aanpak. Onze acties zijn snel, flexibel, direct en gericht op mensen. En daar is een reden voor.

# digitale transformatie

Disruptie

Digitale technologieên schudden organisaties van elke grootte en vorm dooreen. De mate van veranderingen en de snelheid ervan is ongezien. Organisaties moeten zich snel aanpassen aan deze nieuwe realiteit.

menselijke factor

De echte uitdaging is niet technologie, het is de menselijke factor. Digitale disruptie gaat voornamelijk over mensen en effectieve digitale transformatie verandert de organisatie-dynamiek en hoe het werk wordt gedaan.

# change management

humanize

Veranderingen (ook digitale transformaties) hebben een diepgaande impact op het leven en welzijn van werknemers en hun gezinnen. Als veranderingsdeskundige, het leven van zoveel mensen beïnvloedend, is er de morele plicht om de best beschikbare methode en tools te gebruiken.

turnover

Als je wilt dat jouw digitale transformatie succesvol is, moet je de menselijke verandering goed aanpakken. Dat is een harde ROI berekening. Het gaat over ’turnover’.

# consultancy

Models

De traditionele veranderingsmodellen hebben nog steeds wat waarde, maar passen niet voor 100% bij het soort veranderingen waarmee we vandaag de dag worden geconfronteerd. Er is nood aan acties en tools die zijn aangepast aan digitale transformatie.

changing the game

Ook de adviessector moet zijn spel veranderen. Klanten willen niet langer legioenen van dure consultants om hen van advies te voorzien. In plaats daarvan willen zij bruikbare instrumenten en echte verandering op het terrein.

Viraal veranderingsmanagement

Hoe TURN

zich onderscheidt

modus operandi

TURN heeft zijn eigen modus operandi. We laten ons leiden door 3 principes:

Mensen staan centraal in elke actie. Geen theorie, model of plan.

Acties zijn onmiddellijk, snel, lean, aanpasbaar, flexibel. Het is een reis van leren (vallen en weer opstaan).

Begin klein om grootsheid te creëren. Van molecule tot molecule, exponentieel. Als een virus. Een goed virus.

doe mee

Klinkt de TURN-aanpak je als muziek in de oren?

 

Wil je dat TURN jouw organisatie begeleidt en de menselijke factor volop tot zijn recht laat komen tijdens de digitale transformatie?

Wil je deel uitmaken van het TURN-team en organisaties ondersteunen om de beste werkplek te zijn?